Uncategorized,  üzlet

Sztereotípiák a networkinggel kapcsolatban

Sajnos a mai korban az, hogy networking és az hogy MLM egyenlő egy szítók szóval.

Ezt azoknak a sztereotípiáknak köszönhetjük, amit a szomszéd lànyának a barátnőjének a padtársától hallottunk. Körülbelül ennyire hiteles információim voltak a témában, de ennek ellenére sokáig meg voltam győződve az igazamról.

Mert igen, én is tele voltam sztereotípiákkal!

Olyanokkal, mint:

☞︎ Termékeket kell eladni, márpedig a halál akar másokra bármit is rátukmálni!

Ez volt a legelső, ami megdőlt bennem, hiszen amikor kicsit jobban beleláttam abba, hogy a mi csapatunk hogy dolgozik ( nem tudok más csapatok nevében beszélni ) de nálunk nem kell eladni! Különben èn sem csinálnám!

☞︎ Ha bárki be tud lépni alád, akkor az tuti piramis!

Na jó ez az én fejemben nem volt, mert azt már olvastam nagyon régen, hogy mi is az a Piramis. Először is a Piramis rendszerek illegálisak! Regisztrációs díjat szednek a tagoktól, sőt éves tagságdíjat is sokszor, mert ebből fizetik a már bent lévőket. A pénzedért nem kapsz semmit cserébe. Nincs termék. Sem termékforgalom. A legkorábban regisztrált kapja a legtöbb jutalékot, attól függetlenül, hogy mennyit dolgozik.

Ezzel szemben: Az MLM-ben termèket kapsz a pénzedért, és termékforgalom után kapsz jutalékot. Nem ismerem az összes MLM rendszert, de amelyikben én dolgozom, ott bárki tud a felette lévőknél több pénzt keresni és nálunk nincs semmilyen tagsági vagy regisztrációs díj.

☞︎ Nem tudok jól beszélni, úgyhogy ez nekem tuti nem menne!

Ez is csak egy szakma és mint minden más tanulható. A beszéd pedig pláne egy tanulható képesség. Hiszen senki sem születik úgy, hogy már tud beszélni!

☞︎ Nincsenek barátaim, de még csak olyan ismerőseim sem, akik ezt csinálnák. Vagy a termékeket használnák.

100%-ban online dolgozunk, ami azt jelenti, hogy aktívak vagyunk a közösségi média felületein. Így a legtöbb érdeklődő magától jelentkezik. De ez nem azt jelenti, hogy az ismerősöktől el kell venni a lehetőséget. Ha érdeklődnek, nekik ugyanúgy meg kell adni az esélyt és majd ők eldöntik, hogy szeretnének-e élni vele vagy sem.

︎︎☞︎ Sablon üzenetetek kell írni.

Megnyugtatlak. Nálunk nem, hogy nem kell hanem egyenesen tilos! Tudom tudom… még sokan dolgoznak ilyen üzenetekkel, én is napi szinten kapom őket, de nem tudom hogyan gondolhatja bárki is, hogy azokra az üzenetekre azt fogjàk válaszolni, hogy huh de jó hogy írtál! Pont most akartam hozzád csatlakozni! 😅

☞︎ Nincs olyan végzettségem, ami ehhez a munkához kell.

Nekem sem volt. Érettségi után rendőrnek mentem, majd a szépségápolás különböző területein képeztem magam ( sminkes, körmös, pillás, aerobik edző ).

A csapatunk egy olyan több pillérből álló oktatási rendszert dolgozott ki, ami bárki számára lehetővé teszi, hogy elsajátíthassa ezt a szakmát, akár a nulláról!

Szóval legyél nyitott és tájékozódj hiteles forrásból.

Bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban és már elmúltál 18 èves, akkor írj egy üzit Instán: @alidarita_blog

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük