üzlet

Itt az idő váltanod ha…

Elég egy telefon, ahhoz hogy bárhonnan dolgozhassak.

Miután megnyitottam a saját szépségszalonom úgy éreztem, hogy IGEN elértem, amire vágytam.

Szerettem a munkám, és a magam ura lehettem.

Micsoda illúzió volt!

Nagyon messze voltam attól, hogy a magam ura legyek. Maximum a saját magam rabszolgája voltam.

Napi 8-10-12 órát dolgoztam hétfőtől péntekig. Ilyenkor főleg körmös munkáim és menyasszonyi próba sminkjeim voltak. Májustól szeptemberig pedig szombatonként esküvőkön dolgoztam. Félre ne értsd, szerettem dolgozni és sosem rémített meg a munka.

Viszont amikor megszületett a kislányom minden átértékelődött bennem.

Úgy éreztem nem akarok tovàbb mások idejétől függni. Végre tényleg szabad vállalkozó akarok lenni. Otthon akartam lenni a kislányommal!!!

Ekkor jött az életembe a networking. Nem hiszek a véletlenekben. Minden okkal történik.

De sok mindent kellett mérlegelnem.

Fontos volt, hogy egy kisebb összeg elèg volt az induláshoz és nem kellett újra milliókat belefektetnem úgy mint a szépségszalonom indításakor.

Illetve az is, hogy munka közben tanulhattam meg a szakmát, hiszen volt egy mentorom, aki az első perctől kezdve a segített.

Egyszerűen kèpzetelen lettem volna újra kifizetni egy halom pénzt tanfolyamokra ( sminkes kèpzésem Ausztriàban 5000€ volt ami kb 1.800.000 Ft-nak felel meg ), arról nem is beszélve, hogy hónapokba telt volna kitanulni egy olyan szakmát, amivel otthonról dolgozhatok.

Így elkezdtem a saját online vállalkozásomban dolgozni és bizton állíthatom, hogy életem legjobb döntése volt!

Végre nem kell másokhoz igazodnom. Ott és akkor dolgozom, amikor csak szeretnék és a legfontosabb, hogy meg tudtam sokszorozni a hatékonyságomat a csapatom által.

Ha elmúltál már 18 éves, és úgy érzed a mostani munkádban nem érzed magad kellőképpen megbecsülve akár anyagilag, akár emberileg, akkor írj nekem egy üzit Instán: @alidarita_blog, amiben pár mondatban bemutatkozol.

Hátha neked is olyan segítséget nyújthat ez az üzlet, mint amilyet nekem nyújt. ❤︎

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük