üzlet

Üzleti mentorprogram

A csapatunk tagjai jól keresnek, boldog, kiegyensúlyozott emberek, saját maguk osztják be az idejüket, örömmel végzik a munkájukat, jó helyekre járnak nyaralni, egyszóval igazán sikeres életük van!

Viszont, amiért ez a weboldal is készült, folyamatosan bővítjük a csapatunkat, olyan embereket keresünk:

  • akik nyitottak megismerni új dolgokat
  • akiket motivál komolyabb plusz jövedelem megteremtése
  • akikben ott ég belül a „többre vagyok hivatott” érzés
  • akik nem elégszenek meg a mostani életük adta lehetőségekkel /legyen az alkalmazotti jogviszony, vállalkozói lét, tanulói státusz, vagy akár GYES-en lévő anyuka/
  • akik taníthatóak, csapatjátékosak és van bennük ambíció
  • akik szívesen együttműködnének egy fiatalos, lendületes és motivált csapattal
  • akiknek nem az a jövőképük, hogy 40 évig tekerjék a mókuskereket egy olyan munkahelyen, amit nem is szeretnek és nem is fizetik meg őket, jól

A Network Marketingról nekem teljesen téves képem volt. Én azt hittem, sőt meggyőződéssel állítottam, hogy ez egy beszervezős, piramisrendszerre épülő, házalós, „győzzünk meg az embereket, hogy vegyenek tőlünk valamit” üzlet. Ahol az keres sok pénzt, aki az elején kezdte el és nekem a kisembernek már nincs is esélye sikereket elérni.
Szóval ez az én véleményem volt, de azt is látom, hogy az emberek 90%-nak ez az a kép az, amit a Network Marketingről gondol. Mi az igazság? Hát nem ez! Nem ez, amit én erről a tevékenységről gondoltam! Az igazság az, hogy egyszerű esztergályosként, diploma és tudás nélkül, ezzel az üzlettel és a követhető rendszerrel, megtudtam teremteni egy olyan életet, ahol anyagi biztonságban élünk, ahol rengeteg időnk van a családunkra, nyaralásra, önmagunkra. Egy olyan életet kaptunk ennek az üzletnek köszönhetően, amiről mindig is álmodtunk!
Sőt, a munkánk arról szól, hogy másoknak is megtanítsunk mindent, amit mi tudunk, és minél több családot segítsünk hozzá, ehhez a szabad, nyugodt és biztonságos élethez.
Persze ezért tenni is kell! De a jó hír az, hogy Forever üzletben mindenki egyenlő esélyekkel indul, itt nem számít az, hogy ki honnan jön, hogy kinek milyen volt a bizonyítványa, itt az számít, hogy ki, hová akar eljutni! A teljes támogatást egy profin kidolgozott mentorprogram segítségével, „A Siker Tervezhető” programmal biztosítjuk számodra. Egyszerűen követhető rendszer, ahol semmit nem kell egyedül csinálnod, ahol biztonságban vagy! Itt a siker garantált, ha megfogadod a tanácsainkat, és elfogadod, hogy csakis rajtad és a hozzáállásodon múlik minden!

Egy olyan iparágban tevékenykedünk, ahol folyamatos a növekedés, ahol nagyon nagy igény van a termékeinkre, szolgáltatásainkra, és persze nem utolsó sorban, komoly bevételekre tesznek szert a munkatársaink!

Mivel cégünk marketing felépítése nagymértékben eltér a hagyományos vállalkozások és cégek felépítésétől, ezért eredményeink lényegesen nagyobb hatásfokkal realizálódnak. Módszereinknek és ösztönző rendszerünknek köszönhetően munkatársaink nem alkalmazotti szemlélettel állnak a tevékenységükhöz, hanem tulajdonosi hozzáállással, és ez cégünknek is és kollégáinknak is lényegesen nagyobb profitot eredményez a megszokottnál!

Tevékenységünk, reklám-marketingre épül a sport, wellness, egészségmegőrzés piacán. Hálózati kereskedelemmel, új piacok kiépítésével, személyiségfejlesztéssel, vezetőképzéssel és online-marketinggel foglalkozunk. Munkamódszerünk, a mai kor, egyik legdinamikusabban növekvő iparágában, az egyik legbiztonságosabb és legjövedelmezőbb tevékenységére, az Online Networking-re épül!

Gyesen lévő anyuka vagy és nem szeretnél visszamenni a régi munkahelyedre?

Vagy már nincs is hova visszamenned?

Esetleg már dolgozol, de úgy érzed nincs elég időd a családodra és inkább vállalkozásban gondolkozol?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válasz, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked abban, hogy egy boldogabb és biztosabb életet teremts meg magadnak a vállalkozásod által.

Ha van egy konkrét ötleted az hatalmas előny!

De ha még csak a döntés született meg benned, miszerint váltani szeretnél, akkor is jó úton haladsz!

Mindkét esetben számíthatsz a támogatásomra.

Van egy mentorprogramom, ami lépésről lépésre vezet el a céljaidhoz. Nem kell mást tenned, csak lelkiismeretesen mindennap tenni az álmaidért és hidd el a siker nem marad el.

Mi szükséges egy sikeres vállalkozáshoz?

– Az első és legfontosabb az, hogy tudd MIÉRT vágsz bele!

– Határozd meg a konkrét céljaidat és ezeket a célokat írd le egy papírra. Nem elég azt írnod, hogy sok pénzt szeretnél keresni. A sok egy nem elképzelhető összeg és minél több pénzed lesz, annál többet akarsz, így sosem fogod azt érezni, hogy elérted a célod.

– Határozz meg nem anyagi jellegű célokat is. Mint például: “Instagramom egységesíteni.”

– Fogalmazd meg, hogy te mit tudsz adni az embereknek. ( Küldetès/misszió/ vízió )

– Alakíts ki egy hiteles énmárkát. Az emberek sosem a terméked vagy a szolgáltatásod miatt fognak téged választani, – ha csak nem találsz még egy ki nem elégítetlen réspiacot – hanem miattad. Mert ismernek és azonosulni tudnak veled.

– Tervezd vagy terveztesd meg a csatornákat, amiken keresztül kommunikálni fogsz. ( Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok, Weboldal ) Minél több felületen vagy jelen, annál nagyobb lesz az emberek elköteleződése irántad.

– Tanuld meg használni a közösségi média felületeit és a legfontosabb képszerkesztő, vágóprogramok és kiegészítő applikációkat.

– Sajátítsd el a Story telling tudományát. Manapság már mindenki rosszul van mindentől, ami azt sugallja, hogy el akarnak adni valamit. Viszont imádnak vásárolni az emberek, a történetekért pedig egyenesen odáig vannak.

– Tanuld meg hogyan oszthatod be az időd a leghatékonyabban és tervezd meg előre a feladataid.

– Tudd, hogy hozhatod ki magadból a legtöbbet fizikálisan és mentálisan.

Segítség kell? Keress fel! 🙂

Email: info@alidarita.hu

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük