üzlet

Vállalkozni szeretnél? – vállalkozó anyák mentorprogram

Gyesen lévő anyuka vagy és nem szeretnél visszamenni a régi munkahelyedre?

Vagy már nincs is hova visszamenned?

Esetleg már dolgozol, de úgy érzed nincs elég időd a családodra és inkább vállalkozásban gondolkozol?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válasz, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked abban, hogy egy boldogabb és biztosabb életet teremts meg magadnak a vállalkozásod által.

Ha van egy konkrét ötleted az hatalmas előny!

De ha még csak a döntés született meg benned, miszerint váltani szeretnél, akkor is jó úton haladsz!

Mindkét esetben számíthatsz a támogatásomra.

Amikor az első vállalkozásom indítottam konkrét tervem volt. Egy szépségszalont akartam nyitni és sminkesként/körmösként akartam dolgozni. Sikerült is és évekig sikeresen vezettem. Majd megszületett a kislányom Bella, és tudtam hogy új vállalkozásba kell kezdenem, mert otthon akarok vele maradni.
Nem tudtam pontosan, hogy mit csináljak, de tudtam, hogy otthon akarok maradni és gyerekem mellől fogok dolgozni. Hónapokig keresgettem és informálódtam míg végül a Networking vállalkozás tűnt a legjobb döntésnek. Ez a vállalkozási forma bárki számára elérhető hiszen nem igényel előképzettséget. Minden menet közben tanulható. Ha érdekel egy ilyen lehetőség, keress bizalommal.

Van egy mentorprogramom, ami lépésről lépésre vezet el a céljaidhoz. Nem kell mást tenned, csak lelkiismeretesen mindennap tenni az álmaidért és hidd el a siker nem marad el.

Mi szükséges egy sikeres vállalkozáshoz?

▪️Az első és legfontosabb az, hogy tudd MIÉRT vágsz bele!

▪️Határozd meg a konkrét céljaidat és ezeket a célokat írd le egy papírra. Nem elég azt írnod, hogy sok pénzt szeretnél keresni. A sok egy nem elképzelhető összeg és minél több pénzed lesz, annál többet akarsz, így sosem fogod azt érezni, hogy elérted a célod.

▪️Határozz meg nem anyagi jellegű célokat is. Mint például: “Instagramom egységesíteni.”

▪️Fogalmazd meg, hogy te mit tudsz adni az embereknek. ( Küldetès/misszió/ vízió )

▪️Alakíts ki egy hiteles énmárkát. Az emberek sosem a terméked vagy a szolgáltatásod miatt fognak téged választani, – ha csak nem találsz még egy ki nem elégítetlen réspiacot – hanem miattad. Mert ismernek és azonosulni tudnak veled.

▪️Tervezd vagy terveztesd meg a csatornákat, amiken keresztül kommunikálni fogsz. ( Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok, Weboldal ) Minél több felületen vagy jelen, annál nagyobb lesz az emberek elköteleződése irántad.

▪️Tanuld meg használni a közösségi média felületeit és a legfontosabb képszerkesztő, vágóprogramok és kiegészítő applikációkat.

▪️Sajátítsd el a Story telling tudományát. Manapság már mindenki rosszul van mindentől, ami azt sugallja, hogy el akarnak adni valamit. Viszont imádnak vásárolni az emberek, a történetekért pedig egyenesen odáig vannak.

▪️Tanuld meg hogyan oszthatod be az időd a leghatékonyabban és tervezd meg előre a feladataid.

▪️Képezd magad folyamatosan. Nem csak a szakterületeid változásaival kell képben lenned. Nagyon fontos az önfejlesztés is. Egyik kedves mentorom mondta nekem: “ Az üzletem csak akkora lehet, amekkorát a személyiségem elbír.” – szóval először fejlődni kell, hogy egy sikeres, jól működő üzleted lehetessen.

Ezek a fő irányvonalak, amiket végig kell járnod. Ha szeretnél ebben segítséget, akkor csak vedd fel velem a kapcsolatot Instagramon, Facebookon vagy Emailben.

Instagram: https://www.instagram.com/alidarita_blog/

Facebook: Nagy Alida Rita – vállalkozó anyák

Email: info@alidarita.hu

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük